2017-03-19 16:29:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Sok munka várja ma

Napi horoszkóp március 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Nyilas jegyében áll együtt a Szaturnusszal. Ez izgatottá teszi önt. Várja majd a kihívásokat, és szívesen tanul másoktól, érdeklődve figyeli, mások hogyan látnak a feladataikhoz. A kritikát viszont óvatosan fogalmazza meg, mert könnyen sértődés lehet a vége.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Reggel még úgy érzi, hogy egyáltalán nem sikerül előbbre jutnia, de a nap folyamán egyre gyorsabb és fürgébb lesz. Ha valami nem sikerült azonnal, nyugodtan reménykedhet a barátai és a kollégái segítségében. Eszmecsere, beszélgetés, vitatkozás - ma mindez jó szórakozást jelenthet.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Nyilasban álló Hold mindent könnyebbé tesz az ön számára. Most újra a régi formájában van, pörög, csacsog, intézkedik egész nap. Jól áll önnek ez, sok bókot bezsebelhet!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A közvetlen környezete, munkája és más mindennapos dolgok szabályosan idegesíteni fogják önt. Nem is lesz annyira terhelhető, mint máskor. Fontos, hogy több szünetet tartson.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Most az számít, hogy szilárdan tudjon hinni a terveiben! Ne engedje, hogy befolyásolják, ha valamiben nem hisz, az nem is fog sikerülni! Menjen konokul a saját feje után, ma ez vezet eredményre. A bolygók segítenek önnek abban, hogy elegánsan és diplomatikusan képviselje az érdekeit.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A csillagok állása szerint van némi esélye a nyerésre. Tehát bátran próbálkozhat egy-két szerencseszelvény kitöltésével, vagy egy kedvező befektetéssel.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Merkúr már a Kos jegyében jár, és kapcsolódik a Vénuszhoz. Ez nagyszerű esélyeket nyújt az emberi kapcsolatok kialakításához. Egy szép szerelmi kaland megédesítheti ezt a napot. Az estét töltse szerettei körében.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll, ez könnyedebbé teszi önt. Egy fontos ügyben kell döntenie. Egyetértést várnak öntől, de várjon egy kicsit, mielőtt válaszolna, hogy letisztulhasson véleménye a dologgal kapcsolatban.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Jól indul a hét, a Hold a Nyilas jegyében jár. Ma sok figyelmességben lesz része, és Ön is nyíltan és barátságosan közelít másokhoz. Remek alkalma adódik arra, hogy rendbe hozza egy kissé elhanyagolt kapcsolatát. Senkit ne vádoljon, aki nem ad arra okot, főleg, ha közel áll önhöz az illető.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha mára időzítené a nyaralás megszervezését, legyen óvatos. Találhat néhány nagyon kedvező ajánlatot, de vigyázat, megkárosíthatják!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A csillagok óriási lehetőségeket jeleznek a mai napra. Minden tényről győződjön meg saját maga, semmit ne bízzon a véletlenre. A szerelemben és házaséletben megtalálja a boldogságot.

Halak: II. 19. - III. 20.
Sok munka várja, nem is igazán tudja, hogy lásson hozzá a munkához. Szerencsére valaki a segítségére siet. Este egy spontán találkozás elterelheti a figyelmét, és roppant szórakoztató lesz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: